Het doel

"Fitter worden, je voelt het verschil"

Als voormalig betaald voetballer weet ik wat sporten fysiek en mentaal kan brengen. De positieve effecten van regelmatig sporten zijn groot en vaak "life-changing". Mensen enthousiasmeren en motiveren om op een doordachte en bovenal afwisselende wijze hun fysieke en mentale fitheid te vergroten vind ik geweldig. Dat ze gelijktijdig hun gezondheid en in de meeste gevallen ook hun geluksgevoel zien groeien maakt dat ik Hesp Personal Training ben begonnen. De een vindt het prettig om dat 1 op 1 te doen en anderen genieten het meeste in groepsverband. Maar allemaal met als doel een gezonde leefstijl. Mijn achtergrond als topsporter maakt dat ik dit altijd op professionele wijze wil realiseren.Het plan

"Professioneel aan de slag"

Een gezonde leefstijl en goede algehele fysieke en mentale gesteldheid wil ik realiseren door zowel individuele als groepstrainingen aan te bieden. Bij voorkeur outdoors maar ook indoors. Samen met de deelnemer(s) realistische doelstellingen te bepalen en deze door doelgerichte loop-, conditie-, kracht- en of voedingsprogramma's te realiseren. Daar waar nodig maak ik gebruik van externe partijen.