Mijn carrière

"Ervaring moet je delen!"

Als 18 jarig rookie maak ik eind 1987 bij Ajax mijn debuut in het betaald voetbal. Na een zware blessure vervolg ik mijn carrière bij FC Heerenveen. TOP OSS, Roda JC, AZ, NEC en RBC volgen. In 2005 zet ik na 437 wedstrijden een punt achter mijn sportieve carrière en wordt voorzitter van spelersvakbond VVCS, de vakbond voor de professionele voetballers in Nederland. In die rol help ik tot medio 2019 voetballers op zowel het zakelijke als het privévlak. Een mooie rol welke ik nu buiten het professionele voetbal op sportief vlak wil voortzetten. 

Als gediplomeerd Personal Trainer enthousiasmeer, train en coach ik tegenwoordig een ieder om fit en vitaal door het leven te gaan. Begeleid revalidatietrajecten met mensen die uit een blessure komen en organiseer sport gerelateerde evenementen.

Sport heeft mij ondanks tegenslagen fysiek en mentaal veel gebracht en diezelfde positieve ervaring wil ik met mensen delen. Daarnaast wil ik iedereen laten ondervinden dat sport en plezier hand in hand gaan.

Sportieve groet, Danny