Personal Training

"Resultaat komt sneller dan jij had gedacht"


Met personal (fitness) training krijg je op professionele wijze 1 op 1 alle tools in handen om serieus aan de slag te gaan met jouw fitheidsdoel.

Jouw algehele fitheid verbeteren? En heb jij een voorkeur voor fietsen, hardlopen, krachttraining, bootcamp of een combinatie daarvan?


Moet jij revalideren van een blessure? Uit eigen ervaring weet ik wat er nodig is om jou fysiek en mentaal weer op jouw oude niveau en hoger te krijgen. Mijn jarenlange ervaring in de topsport komt daarbij perfect van pas. Uiteraard in overleg met jouw fysiotherapeut.


Hoe werk ik?

We starten met een intake. We bespreken jouw doelstelling, sportieve voorkeuren en we doen een eerste gratis training om jouw startniveau te bepalen. Vervolgens maakt ik een outdoor en/of indoor trainingsschema op maat. We bouwen samen aan een programma dat jou het meest aanspreekt. Plezier en een duidelijk doel blijkt de trigger om te blijven sporten en de kortste weg naar resultaat. Na elke gezamenlijke training hebben we een evaluatie moment en word je schema daar waar gewenst aangepast. Zo blijf je gericht en professioneel aan je doel werken en kan ik bijstellen waar nodig. Blijft de prikkel voor je lichaam hoog, de trainingen gevarieerd en bereik je het gewenste resultaat. Sneller dan jij had gedacht!

Mijn specialiteiten

- Revalidatie / hersteltraining
- Mentale begeleiding
- Spiervergroting
- Figuurverbetering
- Conditietraining
- Looptraining
- Sportspecifiek 
- Outdoor training / bootcamps
- Outdoor events