Bootcamps

"Buiten aan de bak!"

De Try-Out Bootcamp is de variant om kennis te maken met outdoor bootcamp. Perfect als je een beginnend sporter bent, meer wil gaan bewegen en het bootcamp gevoel wil beleven. De nadruk ligt op gedoseerd trainen, individueel of in groepsverband, naar de mogelijkheden welke jij bezit. Langzamerhand zal je fitheid daardoor toenemen. En dit alles uiteraard met een dosis plezier. 


Als je merkt dat je meer kan en wil dan is de Basis Bootcamp de volgende stap. Creatieve en intensievere oefeningen leggen de lat hoger en maken jou nog sterker en fitter. Nog steeds staat de fun-factor hoog in het vaandel.

De DPH Bootcamp is de zwaarste variant. Hier worden grenzen verlegd en barrières doorbroken. En nog steeds gaat dit gepaard met plezier. Wie durft!

Trainingsdagen, aanvangstijden en locaties:

Dinsdag:         19.45 uur Park de Oude Kwekerij 
Woensdag:     09.00 uur Park de Oude Kwekerij
Vrijdag:           08.45 uur Park de Oude Kwekerij
Zaterdag:        09.30 uur Park de Oude Kwekerij
                         10.30 uur Park de Oude Kwekerij

De Beach Bootcamp vindt uiteraard plaats op het strand en in de duinen van Egmond. Door het witte zachte zand, met de zeewind in het gezicht en de zilte geur van de zee wordt bootcampen een genot en geeft achteraf een fantastisch gevoel.

Datum en tijdstip op aanvraag.

De Alkmaar City Bootcamp is een allround bootcamp welke door hartje Alkmaar gaat en alle mooie plekjes aandoet om aldaar de oefeningen te doen. Een sportieve city tour dus!

Datum en tijdstip op aanvraag.