Trainingen

"Fitter worden, je voelt het verschil!"


Personal training

Met personal training krijg je op professionele wijze  1 op 1 alle tools in handen om serieus aan de slag te gaan met jouw fitheidsdoel. We bouwen samen aan een programma dat jou het meest aanspreekt. Plezier en een duidelijk doel blijkt de trigger om te blijven sporten.

Lees meer over Personal Training!


Bootcamps

Ik verzorg 4 verschillende bootcamps. De Try-Out Bootcamp, Basis Bootcamp en als zwaarste variant de DPH Bootcamp. De Alkmaar City Bootcamp is een allround bootcamp welke door hartje Alkmaar gaat en alle mooie plekjes aandoet om aldaar de oefeningen te doen. Een sportieve city tour dus!

Lees meer over de bootcamps!

Bedrijfsfitness

Steeds meer bedrijven proberen de gezondheid en werkomgeving van hun medewerkers te verbeteren. Gezonde en fitte werknemers dragen immers bij aan een gezond en goed lopend bedrijf. Ik verzorg in overleg met de werkgever trainingen onder werktijd en op locatie.

Lees meer over bedrijfsfitness!

Funtrainingen

Samen met vrienden, familie of collega's footvolley spelen op het strand of in het park?  Misschien beachsoccer? Bij een amateurvereniging voetbaltraining krijgen en partijen spelen? Voetbalquiz en versnapering erbij. Ik regel het!

Lees meer over funtrainingen!